atib tilbyder

Med ATIB vil vi give læringsfacilitatorer et værktøj, der gør det lettere at implementere motion, bevægelse og aktiv læring i hverdagen. Her finder du alle de mange fordele, som du kan få med ATIB.

med atib får du adgang til


Abonnementer

Et års abonnement giver adgang til vidensportalen og mange andre fordeler. Du kan vælge imellem Grund-, Mellem- og Fuld Pakke, som dit abonnement.
Læs mere


Kurser

Vi har en ambitiøs intention om at udbyde en række af kurser til skoler og daginstitutioner, hvor du kan få ny viden og blive fagligt opdateret. Med adgang til ATIB får du 10% i rabat på alle kurser.
Læs mere


Point bank

Har du købt ATIB abonnement med point, kan disse point anvendes til workshops, kurser og aktivitetspakker.
Læs mere


Produkt rabat

Et års abonnement på ATIB giver 20% rabat på alle produkter i webshoppen på www.a-sport.dk.
Læs mere

HVORFOR ATIB?

Vi ser en vigtighed i at tænke motion og bevægelse ind i det, vi i forvejen gør. I dette arbejde skaber vi flow i hverdagen, og det er her, vi går fra forholdet aktivitet for aktivitetens skyld til i højere grad at indføre aktivitet for læringens skyld. ATIB går ind og understøtter læringen samt danner rammer for koncentration i læringsmomenterne. Sigtet er at hjælpe underviserne med at skabe motiverende og understøttende læring gennem læringsstilen aktiv læring. Fokus er desuden at lægge op til at implementere motion og bevægelse i dens bredeste forstand.