ATIBs FORUM

Med ATIB forum får du alt, hvad der skal til for at implementere leg, læring, motion og bevægelse i hverdagen. Nedenfor er det nemt at få et overblik over de partnere, der sammen med ATIB byder på nye koncepter og indspark til bevægelse og aktiv læring. Partnerne er ildsjæle og eksperter på hver deres felt, og tilsammen er der virkelig serveret en palet af skønne og afprøvede ideer, der virker i praksis sammen med børn og unge.

ATIB

ATIB placerer bevægelsen i centrum. Aktivitet, Træning, Indlæring og Bevægelse er nøgleord for at skabe den optimale løsning for undervisning, hvad enten det udspiller sig i skolen, i børnehaven eller i idrætsforeningen. Både i vores visuelle fremtoning og backstage arbejder vi intensivt på at være med til at løfte et ansvar om at skabe de ideelle rammer for en god, varieret, spændende og sjov undervisning i bevægelse. Gerne lidt mere af det bedste hele tiden, og derfor bevæger vi os også hele tiden.

legehjul

Legehjul er et digitalt værktøj til leg og bevægelse. Det er let anvendeligt, og kræver ikke den store forberedelsestid. I abonnementet til Legehjul får I adgang til over 60 lege og aktiviteter, med små videoforklaringer til. Der er faglige input til læringsmål, samt mulighed for at optage og dele egne lege og aktiviteter. Legehjul opdateres løbende i abonnementsperioden. Log på via UNI-Login.

tigertræning

Tigertræning er en bevægelsesmetode for børn og voksne.
Tigertræning indeholder elementer af børneyoga, samarbejdslege, familieakrobatik, kamplege, dans og musik. Tigertræning kan være for småbørn, børnehavebørn, skolebørn og børnefamilier. Vi afholder events, undervisning og legekoncert for 10-600 deltagere.

A-SPORT IDÉBANK​​​

Igennem de senere år har vi i A-Sport oparbejdet det vi i dag kalder ”A-Sport Idébank”. Vi vil være med til at give alle lærere, pædagoger og instruktører inspirerende og motiverende undervisningsmaterialer, som viser, hvordan man på en kompetent og naturlig måde kan implementere øvelser/lege i undervisningen så det bliver med ”læring i bevægelse” i fokus.

A-SPORT​​

A-Sport er totalleverandør af idræts-, trænings- og aktivitetsudstyr til danske klubber, skoler og institutionsmarkedet. Vores produktsortiment indeholder alt hvad der skal til, når det gælder træning, motion, idrætsundervisning, aktiv læring og sjove, lærerige og pulsgivende lege og aktiviteter samt udstyr til idrætshallen, træningsbaner og stadions m.m.

EN BLOG I BEVÆGELSE​​

En Blog i Bevægelse – et inspirerende univers. Emnet er bevægelse i skolen og institutionerne, som her udfolder sig som debattering, videnskabelig information, vidensdeling og ikke mindst tips og tricks til din undervisning og pædagogiske gøren.

SAMMEN KAN VI GØRE LÆRING AKTIV

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.