mød teamet

ELSE KJÆRULFF TORP

Jeg er ATIB og A-sports ideudvikler, proces- og fagkonsulent. Processen handler om hele tiden at nærme os en læringskultur, hvor bevægelse er en selvfølgelig og værdifuld tilgang til at blive klogere og mere kompetent. Jeg har et ben i begge lejre. Hele mit lange liv har jeg spillet, leget og trænet i idrættens og sportens verden. I næsten lige så mange år har jeg været underviser i dansk og andre sproglige udtryk, herunder dans. Gennem årene som idræts- og motorik-underviser, så er legen for mig et bærende element.
Min erfaring er hentet fra undervisning med meget forskellige målgrupper lige fra eliteudøvere til børn med store problemer med at få kroppen til at fungere optimalt. Jeg holder mig opdateret med den nyeste teori. Jeg har dedikeret både energi og tid til at bidrage til at skabe gode læringssituationer både for dem, der faciliterer og underviser, og dem, der skal lære og lege kvalificeret; primært børn og unge.
Jeg glæder mig over, at det er lykkedes at sætte mere bevægelse på dagsordenen. Det er ikke min fortjeneste, men jeg føler mig privilegeret over at være med til at brænde igennem for at virkeliggøre parolen; alle har ret til at røre sig – hver dag!

JAKOB HEINSVIG

Jeg har 20 års erfaring fra sportsbranchen og har siden 2010 haft stor fokus på aktiv læring og bevægelse i undervisningen. Jeg har lavet mange kurser i bevægelse for såvel lærere, pædagoger samt børn i alle aldre med fokus på at kombinere læring og bevægelse. På den måde kan jeg hjælpe med at nå i mål med de 45 minutters bevægelse hver dag og samtidig have et fornuftigt fagligt indhold.
Jeg brænder for Aktiv Læring og Bevægelse. Det at se, at man med de rette redskaber og idéer kan skabe et aktivt og sundt indlæringsmiljø, er noget af det mest berigende og tilfredsstillende, man kan forestille sig. Jeg glæder mig meget til at være en del af et super stærkt team, hvor der er fokus på leg, bevægelse og aktiv læring.

TINE RINBERG

Jeg er ATIBs animator og tegner.
Jeg har en bachelor i karakteranimation fra the animation workshop i Viborg, og i samarbejde med de andre fra ATIB laver jeg de videoer og tegninger I ser på ATIBs hjemmeside.
Hele livet har jeg brændt for at tegne, og jeg glæder mig over mine tegninger nu kan bringe mere aktivitet og glæde ind i skoler og daginstitutioner.

 

ALLA HANSEN​

​Jeg er ATIBs webdesigner. Med baggrund i professionsbacheloren i Digital Konceptudvikling og markedsføringsuddannelsen, har jeg stået for den spændende og udviklingsrige designproces bagved ATIB-portalen. Jeg brænder for at arbejde kreativt, strategisk og praktisk med konceptudviklingen. ATIB er blevet til ved hjælp om vores fælles mål om at skabe mere bevægelse i hverdagen. At være en del at ATIB-teamet betyder at bidrage aktivt til at formidle undervisningsmaterialerne til slutbrugeren, som læreren, pædagogen, underviseren, på en overskuelig og tilgængelig måde.
Vi tør godt at sige – ATIB er en læringsplatform, som hele tiden er under udvikling, underforstået en konstant forbedring af den digitale oplevelse, der motiverer og gør det nemmere at arbejde med aktiv læring ude på den enkelte skole og daginstitution.